"Zilele Orasului Ovidiu"


Gasim orasul Ovidiu la finele acestei saptamani in plina campanie electorala a Partidului Democrat Liberal , eveniment mascat de serbarile Zilelor Orasului Ovidiu si a celei de-a doua editii a Festivalului Cantecului Popular "Elena Roizen".
Scaldati in mare de culoare portocalie , imbracati ca atare , sustinatorii actualei Administratii Locale aclama si aplauda ca odinioara discursul edilului local si festivitatea de premiere a consilierilor locali partasi ai actualei conduceri.
Totodata la eveniment si facut aparitia si Prim-Ministrul Romaniei Emil Boc , lucru mult asteptat si pregatit cu mare atentie prin transformarea umilei urbe in Orasul Orange.
Oare putem fi partasii edilului local in decizia de a cheltuia 2 miliarde de lei vechi din umilul buget al localitatii pentru aceste evenimente, cand inca ne scaldam zilnic in noroaie...


ovidiu-online

14 comentarii:

Cetateanul X spunea...

Campanii electorale ne trebuia noua cand zace mizeria in jurul nostru , cand trebuie sa pleci cu cizme de acasa pana in centru , de lautari si mici moca au nevoie cetateni domnule primar , sau imaginea dumneavoastra in fata mai marilor partidului este mai importanta decat urbea?

Anonim spunea...

cetatene x - las-o balta ! Sunt zilele orasului, istetule !

Anonim spunea...

bbbbbbbbbbb

Anonim spunea...

un primar de tot rahatu cu multe nerealizari strazi neasfaltate camioane care trec in viteza mare in toiul noptii fara ca politia sa nu ia nici o masura si multe altele

Anonim spunea...

primaru din ovidiu sta la vila -cartier tomis plus!!! oare de la cine a primit-o?ghici

Anonim spunea...

sa na spuna si noua alesii nostrii de unde atita austeritate la BOCAI DUMITRU-MERCEDES ML+PEUGEOT 407,CIPRIAN HANGANU-50% DIN VILA PE CARE O IMPARTE CU MIHAELA PETRACHI,STAN ROMEO-MERCEDES ML+VILA MALUL GHIOLULUI(DIN SALARIU DE LA STAT IN 2 CONSILII DE ADMINISTRATIE),PETRACHE MIHAELA-VILA CUMPARATA PESTE NOAPTE+MASINA DE LUX.Toata aceasta austeritate a alesilor nostrii este numai din agoniseala de la stat,pentru ca niciunul dintre ei nu au venituri din sectorul privat.Bravo ovidenilor, va meritati soarta.

Anonim spunea...

Domnule primar daca este buget de austeritate de ce dai terenuri gratis celor agreati de dumneavoastra? De ce numai lasati farmacia din centru ? De unde atatea masini personale si pe deasupra foarte scumpe intr-un timp asa de scurt ? De ce nu este nici un proiect creat de dumneavoastra doar cele lasate de fostul primar ? Sa purtati cu drag cizmulitele date de primar pe strazile neasflatate. Va meritati soarta locuilotri ai Ovidiului, sa-l alegeti si in 2012

Ionel spunea...

Bravo!!! In sfarsit sa gasit cineva care a pus capat tacerii. Sper sa ramaneti fideli cauzei si sa nu va lasati "cumparati" ca restu!

Anonim spunea...

Cine v-a dat ma mici gratis??? :))))ca yo am platit... Daca nici zilele orasului nu vreti...apoi sa ne ierte Dumnezeu....ca nu meritati nimic.Unii din voi sunt penibili. M-as abtine in locul vostru. :)

Anonim spunea...

In loc sa terminati cu strazile si constructiile care de ani buni nu se mai termina, voi bagati bani in porcariile astea ! Atatia bani pentru nimic.. aruncati degeaba. In caz de nu ati observat : E criza :))

Anonim spunea...

Hmda ... Fac Pariu Ca, Toti Cei Care Ati Postat Aici Sunteti PNL-isti ... Dar Tot Nu Vad Ce A Fost Rau In A Organiza Un Concert In Amintirea Elenei Roizen ... Si Cu Toate Ca Spuneti Ca, Cu Concertul Asta A Vrut Doar Sa Faca Campanie, Voi Toti Ati Fost Prezenti Acolo ... Sa Nu Credeti Ca Sunt PDL-ist Dar Hai Sa Vedem Si Partile Bune ... Cine Se Gandea Vreodata Ca In Ovidiu O Sa Vina: 3SE, Akcent, Haven, Radu Ilie, Andra, Elena Gheorghe Si Multi Alti Interpreti De Muzica Populara ... Si Daca Unu Dintre Voi Are Ceva De Obiectat De Ce Nu Va Duceti La Primarie Sa Puneti Intrebarile Sau Sa Faceti Unele Afirmatii ...

Ergin spunea...

D`l Primar va multumim ptr. zilele orasului dar noi ne multumeam si cu ceva mai modest , in fine , faceti mai multa economie si mai asfaltati din strazi ca strada mea (Florilor) nu a vazut niciodata asfalt , nu ma grabesc sa va critic ptr ca mai aveti timp sa demonstrati dar ati inceput cu stangul din pacate!!multa bafta!!

Anonim spunea...

cu bani care i-a cheltuit pe toti artisti de mai sus asfalta 3 strazi

Anonim spunea...

Scuzati-ma dar e un lucru inadmisibil pentru scoala
De ce sa i se dea numele "gheorhe hagi"?
Ce a facut G.Hagi pentru aceasta scoala decat ca si-a adus echipele de fotbal in scoala ?
e de necrezut cum vor altii sa schimbe acest lucru.
Domnul Ion Podaru a facut multe. a platit multe si facea in continuare multe daca...era in viata.. SCOALA TREBUIE SA II POARTE NUMELE. macar atat respect cred ca merita !


ma scuzati dar nu sunt de acord !

Trimiteți un comentariu