"Bilantul celor zece luni de mandat"


Zilele trecute rasfoind presa locala ca orice cetatean cu pretentie,am intalnit in diversitatea de editoriale si "fituica" locala , in care edilul local isi prezenta foarte pompos si cu un exagerat lux de amanunte bilantul realizarilor dupa zece luni de mandat.Lasand la o parte singurele "realizari",cele coloristice ale localitatii , acesta enumera finalizarea unor serii de investitii privind retelele de colectare a apelor uzate si a celor de alimentare cu apa din diverse zone ale localitatii , reabilitarea prin asfaltare a unui numar destul de numeros de strazi precum si facilitarea accesului rutier in zona cartierului rezidential printr-un sens giratoriu.Cercetand mai amanuntit subiectul am descoperit ca defapt respectivele investii au fost initiate si realizate in proportii de pana la 90 % de catre fostul primar si acestea au decurs pana la finalizare de la sine.Totodata vechea administratie agonisise peste 20 miliarde pentru reabilitarea statie de epurare ape uzate si constructia unui teatru de vara in centru orasului,investii ce urmau a fii demarate la mijlocul anului 2008 si anulate de actuala din lipsa necesitatii.
Ne intrebam totusi in ce au fost investite sumele respective,daca proiectele pentru care erau alocati au fost anulate ...

ovidiu online

8 comentarii:

Anonim spunea...

frate bocai asta nimic n`a facut de cand este primar , bine ca a vopsit tot ovidiul in alb portocaliu ..... vaide capu nostru , ne ducem in jos usor usor ! cineva trebuie sa ia masuri !!!

Anonim spunea...

stiti dece si-a luat bocai ml? ca sa poata sa iasa de pe strazile 'asfaltate'de el.....

Mirela spunea...

Banii cred ca au ajuns in blocul lui Fane Tiganu ... Ca sa straduit saracu sa arunce 2 basculante de piatra pe "strazile" din noul cartier al tinerilor si trebuia rasplatit nu?

SuperMan spunea...

Domnule primar daca v-am inteles in momentul in care ati facut afirmatii cu realizari pe la DDTV si nu v-a urmarit decat lingai dumneavoastra,acum ce avetzi cu noi, de ce ne mintiti in fata?
Credeti ca noi nu va urmarim activitatea, in afara de a sta ascuns in primarie cautand noi loturi de teren pentru a va plati datoriile din campanie nu prea ati realizat mai nimic. Mai dai lui clanului Fane Tiganu terenuri sa nu va mai "huiduiasca" in public ... e rusinos nu?

Partidul ANTI ( PD-L .. Plecati Din Localitate ) spunea...

fratilor , noi l-am ales , noi il suportam !!! asta e , n-am avut noroc de primar , Dumnezeu Sa-l Ierte pe Domnu Podaru , care cred ca se intoarce in mormant cand vede ce se intampla in ovidiu , Domnu Podaru cel care a facut intradevar ceva pentru acest Oras , om ca Dansul n-o sa se mai nasca ! Un mare om , un mare caracter , l-am avut si profesor ... nu este posibil asa ceva ... trebuie luate masuri cat mai repede :( PD-L . . . Plecati Din Localitate !!!

Anonim spunea...

PD-L
ai dreptate !
in ziua de azi omu' alearga dupa bani. numai sa fure, numai sa minta si sa insele oamenii. Nu inteleg nici pana acum de ce a fost votat acest specimen. Ca om nu e! Imi pare f rau dupa Domnul Podaru .si apropo dc fotografia lui nu a fost tinuta in continuare pe peretele primariei ? ia fost frica ca-l bantuie sau ce? RESPECTA-L BOCAI ca el te-a ajutat sa ajungi sa conduci Ovidiu . orasul ovidiu.


vai de capul cetatenilor :-j !

Anonim spunea...

dece Doamne ai iei pe cei buni si ne lasi pe cap leprele ??!!????

Anonim spunea...

cine se aseamana se aduna , ;BOCAI, POSEA SI TOTI LINGAII DIN CONSILIUL LOCAL OVIDIU !!!
Sa le fie rusine.

Trimiteți un comentariu