Clubul Sportiv Ovidiu este cedat cu titlu gratuit


In decursul zilelor trecute am primit o nota din partea unui cititor, referitoare la o hotarare a Consiliului Local Ovidiu, cu privire la Clubul Sportiv Ovidiu.
Analizand mai profund subiectul am aflat ca la initiativa edilului local drepturile de folosinta asupra bazei sportive cat si asupra echipei locale de fotbal vor fi cedate catre o societate comerciala patronata printre altii si de catre Gheorghe Hagi, nimeni altu decat consacratul fotbalist roman.
Discutam de aceeas baza sportiva in care Primaria Ovidiu a investit in decursul anilor importante sume de bani in renovare si modernizare, precum si in echipa de fotbal care sustinuta finaciar de catre primarie a reusit sa ajunga printre primele din grupa C a campionatului intern de fotbal.
Conform intelegerilor dintre parti, Consiliul Local Ovidiu cedeaza fara nici un drept baza sportiva cat si echipa de fotbal cu titlu gratuit timp de trei ani,actiune ce ridica multe semne de intrebare.
Daca actuala administratie a debutat cu improprietarirea clanului "Fane Tiganu" si a continuat cu cedarea bazei sportive,ne intrebam oare cand si cui i se vor atribui drepturile asupra Casei de Cultura?!.

In curand vom prezenta un material mai aprofundat.

Ovidiu Online

3 comentarii:

Mihaitza spunea...

Daca Hagi are nevoie de terenuri de fotbal pentru scoala lui de ce sa nu apeleze la distinsul nostru primar , ca numai el face actiuni de "binefacere".Dam bunurile noastre sa faca altii bani pe ele.

Anonim spunea...

Offf ... Toata Lumea Stie Ca Echipa De Fotbal Producea O Gaura Imensa In Bugetul Primariei, Prin Preluarea In Concesiune De Gheorghe Hagi Echipa Are De Castigat ... Daca CSO Ovidiu Promoveaza In Divizia B, Hagi Va Trebuii Sa Suporte Cheltuielile Si Sa Renoveze Stadionul Sa-l Aduca La Un Standard De Liga B ... Nu Prea Vad Ce Afacere Proasta A Facut Primaru ? Ce O Sa Fie Nasol, Este Ca Numele Echipei Va Fi Viitoru Constanta.

Anonim spunea...

Daca tot a facut o afacere buna dc a concesionat si baza sportiva GRATUIT ... caci totusi... sunt 3 ani... si ceda echipa dar nu si baza sportiva...

Trimiteți un comentariu