Clubul Sportiv Ovidiu este cedat cu titlu gratuit


In decursul zilelor trecute am primit o nota din partea unui cititor, referitoare la o hotarare a Consiliului Local Ovidiu, cu privire la Clubul Sportiv Ovidiu.
Analizand mai profund subiectul am aflat ca la initiativa edilului local drepturile de folosinta asupra bazei sportive cat si asupra echipei locale de fotbal vor fi cedate catre o societate comerciala patronata printre altii si de catre Gheorghe Hagi, nimeni altu decat consacratul fotbalist roman.
Discutam de aceeas baza sportiva in care Primaria Ovidiu a investit in decursul anilor importante sume de bani in renovare si modernizare, precum si in echipa de fotbal care sustinuta finaciar de catre primarie a reusit sa ajunga printre primele din grupa C a campionatului intern de fotbal.
Conform intelegerilor dintre parti, Consiliul Local Ovidiu cedeaza fara nici un drept baza sportiva cat si echipa de fotbal cu titlu gratuit timp de trei ani,actiune ce ridica multe semne de intrebare.
Daca actuala administratie a debutat cu improprietarirea clanului "Fane Tiganu" si a continuat cu cedarea bazei sportive,ne intrebam oare cand si cui i se vor atribui drepturile asupra Casei de Cultura?!.

In curand vom prezenta un material mai aprofundat.

Ovidiu Online

"Bilantul celor zece luni de mandat"


Zilele trecute rasfoind presa locala ca orice cetatean cu pretentie,am intalnit in diversitatea de editoriale si "fituica" locala , in care edilul local isi prezenta foarte pompos si cu un exagerat lux de amanunte bilantul realizarilor dupa zece luni de mandat.Lasand la o parte singurele "realizari",cele coloristice ale localitatii , acesta enumera finalizarea unor serii de investitii privind retelele de colectare a apelor uzate si a celor de alimentare cu apa din diverse zone ale localitatii , reabilitarea prin asfaltare a unui numar destul de numeros de strazi precum si facilitarea accesului rutier in zona cartierului rezidential printr-un sens giratoriu.Cercetand mai amanuntit subiectul am descoperit ca defapt respectivele investii au fost initiate si realizate in proportii de pana la 90 % de catre fostul primar si acestea au decurs pana la finalizare de la sine.Totodata vechea administratie agonisise peste 20 miliarde pentru reabilitarea statie de epurare ape uzate si constructia unui teatru de vara in centru orasului,investii ce urmau a fii demarate la mijlocul anului 2008 si anulate de actuala din lipsa necesitatii.
Ne intrebam totusi in ce au fost investite sumele respective,daca proiectele pentru care erau alocati au fost anulate ...

ovidiu online

"Zilele Orasului Ovidiu"


Gasim orasul Ovidiu la finele acestei saptamani in plina campanie electorala a Partidului Democrat Liberal , eveniment mascat de serbarile Zilelor Orasului Ovidiu si a celei de-a doua editii a Festivalului Cantecului Popular "Elena Roizen".
Scaldati in mare de culoare portocalie , imbracati ca atare , sustinatorii actualei Administratii Locale aclama si aplauda ca odinioara discursul edilului local si festivitatea de premiere a consilierilor locali partasi ai actualei conduceri.
Totodata la eveniment si facut aparitia si Prim-Ministrul Romaniei Emil Boc , lucru mult asteptat si pregatit cu mare atentie prin transformarea umilei urbe in Orasul Orange.
Oare putem fi partasii edilului local in decizia de a cheltuia 2 miliarde de lei vechi din umilul buget al localitatii pentru aceste evenimente, cand inca ne scaldam zilnic in noroaie...


ovidiu-online